Flottakezelés

Vállalati partnereinknek kiváló lehetőséget kínálunk a hatékony flottakezelésre. A mobil gumiszerviz szolgáltatásunk révén műhelyautónkkal cégeik telephelyére érkezünk, hogy a járművek szezonális gumicseréjét helyben elvégezzük.Nem csak vállalati partnereinknek, hanem az egyéni autótulajdonosoknak is lehetőséget kínálunk a hatékony gumicserére. Ha otthonukban több autóval rendelkeznek, akkor számukra is kedvezményt biztosítunk, hogy egyszerre és egy helyen végezhessék el a gumicserét. Ezáltal tovább növeljük a költséghatékonyságot, hiszen időt és energiát takaríthatnak meg azzal, hogy nem kell egyesével vinni a járműveiket gumishoz.

Cégünk szolgáltatásai ideális megoldást nyújtanak vállalati partnereinknek és az egyéni autótulajdonosoknak egyaránt, akik hatékony flottakezelésre és kényelmes gumicserére vágynak.

  • Mobil gumiszervizünk műhelyautónkkal cégek telephelyére érkezik, hogy szezonális gumicseréjüket helyben elvégezzük, megtakarítva ezzel az időt és a felesleges utazásokat.
  • Nemcsak vállalatoknak, hanem otthonukban több autóval rendelkező egyéneknek is biztosítunk kedvezményt és kényelmet.

Ha otthonában több autóval rendelkezik, nincs szükség arra, hogy egyesével vigye a járműveket gumiszervizbe. Szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy egyszerre és egy helyen végezze el a gumicserét, így időt és energiát takaríthat meg. Mobil gumiszerviz műhelyautónkkal eljutunk otthonához, és gyorsan, hatékonyan elvégezzük a szezonális gumicserét az összes autóra. Ezáltal tovább növeljük az előnyöket és a költséghatékonyságot, hiszen a felmerülő költségeket csökkentve és a teendők számát minimalizálva időt és fáradságot takaríthat meg.

Vállalati partnereink számára különösen előnyös lehet a szolgáltatásunk. Nem kell időt és erőforrást pazarolniuk arra, hogy járműveiket egyesével elvigyék a gumiszervizbe. Műhelyautónkkal a cég telephelyére érkezünk, és ott végzünk minden szükséges gumicserét. Ezáltal optimalizáljuk a flottakezelést, mivel a járművekkarbantartására szánt idő minimalizálódik, és a cég munkatársai a közvetlen közelben végezhetik a feladataikat.

Nem kell többé időt és energiát vesztegetni a gumishoz való utazással, mivel mi otthonában vagy a cég telephelyén végezzük el a gumicserét.

 

Keressen minket bizalommal, és kérjen ajánlatot még ma a hatékony flottakezeléshez és mobil gumiszerviz szolgáltatásunkhoz!