SKODA 16" dísztárcsa

Tedd egyedivé autód megjelenését a SKODA dísztárcsával! Stílusos és praktikus választás a SKODA dísztárcsa, amely könnyen felszerelhető az autóra. Ha szeretnéd felhúzni az autód stílusfaktorát, akkor neked is szükséged van a minőségi SKODA dísztárcsákra!

12.000 Ft

Megrendelem

Eladó 3 db 16 coll SKODA használt dísztárcsa.
Képeken látható állapotban. Törve, repedve nincs.
Az ár 3 db-ra vonatkozik.

Személyes megtekintés Lepsényben lehetséges, előre egyeztetett időpontban.

Szállítás futárral is: +3.500Ft

Termék adatok
Dísztárcsa állapota használt
Dísztárcsa átmérő 16"

A termékeinket a Magyar Posta (MPL) segítségével tudjuk küldeni. A csomagokat feladástól számítva 1-2 munkanapon belül házhoz szállítjuk.
A megrendelésnél két fizetési lehetőség közül választhat.
Utánvét: Kiválaszthatja ezt a lehetőséget, amelynek során a csomag átvételekor fizet a futárnak készpénzben. Ez kényelmes megoldás, mivel csak a csomag átvételekor kell rendezni a termék vételárát, illetve a küldési díjat egyben.
Előre utalás: Ha előre szeretné rendezni a csomag költségét, választhatja ezt a fizetési módot. Az előre utalás esetén küldünk Önnek egy számlát, mely tartalmazza a csomag költségét és az utaláshoz szükséges információkat. Amint az összeget kiegyenlítette, feladjuk a csomagot.

Van lehetősége személyes átvételre is, amennyiben az Ön számára ez kényelmesebb megoldás. Előzetes időpont egyeztetés szükséges ebben az esetben.
Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink egyikén:
Telefonszám: +36 20 496 3616
E-mail: info@fazekasgumi.hu